Wesley Devos
Woningbouw.jpg

Aannemer voor de ruwbouw van uw nieuwbouw in Tielt

Zoekt u een aannemer voor uw nieuwbouw in regio Tielt? Contacteer Wesley Devos, uw partner voor woningbouw uit Roeselare in regio Tielt, Kanegem, Aarsele en Schuiferskapelle.

 

Wesley Devos, uw aannemer voor de ruwbouw van uw nieuwbouwwoning in Tielt

Zoekt u een aannemer voor de ruwbouw van uw woning in Tielt? Of zoekt u iemand voor het realiseren van uw totaalconcept met 1 aanspreekpunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als zelfwerkende zaakvoerder sta ik, Wesley Devos, samen met mijn team van 3 ervaren werknemers, elke dag op de werf voor het opvolgen van de werken. We volgen de werken op in alle fases van de ruwbouw, van de funderingswerken en rioleringswerken tot het gieten van betonplaten en de effectieve ruwbouw van uw woning, appartement of kantoor. We bouwen in alle stijlen, klassiek, landelijk, modern ...

Wesley Devos, uw aannemer voor de ruwbouw van nieuwbouw
in alle stijlen regio Tielt.

Uiteraard komen we graag tot bij u in Tielt om uw nieuwbouwproject te bekijken en samen te bespreken. We bespreken ook graag de planning en respecteren de afgesproken tijden zodat uw nieuwbouw niet wordt vertraagd!

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak, we zijn gevestigd in Roeselare en komen met plezier tot bij u in Tielt, Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle.