Wesley Devos
Woningbouw.jpg

Aannemer voor verbouwingswerken in regio Ardooie

Zoekt u een aannemer het verbouwingen van uw woning? Woningbouw Devos is uw bouwbedrijf voor uw verbouwingswerken of uitbouw van uw woning regio Ardooie.

 

Wesley Devos, uw aannemer voor het verbouwen van uw woning Ardooie

Bent u op zoek naar een aannemer voor het verbouwen van uw woning regio Ardooie? Of zoekt u iemand voor het realiseren van uw verbouwproject in een totaalconcept? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als zelfwerkende zaakvoerder sta ik, samen met mijn team van 3 ervaren werknemers, elke dag op de werf voor het opvolgen van de werken.
Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een volledige nieuwbouwwoning, een totaalconcept of de aanleg van een parking, oprit of terras, u kan steeds rekenen op  een goede opvolging en een perfecte afwerking.
Woningbouw Devos voert alle bouwwerken uit voor uw verbouwing, van funderingswerken, rioleringswerken en metselwerken tot het gieten van betonplaten. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor het herstellen van uw schouw, het plaatsen, vervangen en verwijderen van binnenmuren en steunmuren.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing, we voeren kwalitatieve werken uit en dit steeds aan een interessante prijs, binnen de afgesproken termijnen.

VERBOUWEN IN Ardooie? WESLEY DEVOS IS UW AANNEMER