Wesley Devos
Woningbouw.jpg

Aannemer voor verbouwingswerken in regio Izegem

Zoekt u een aannemer voor uw verbouwingswerken? Woningbouw Devos is uw bouwbedrijf voor het verbouwen van uw woning of het plaatsen van een uitbouw in Izegem, Emelgem en Kachtem.

 

Wesley Devos, uw aannemer voor het verbouwen van uw woning Izegem

Bent u op zoek naar een aannemer voor het verbouwen van uw woning regio Izegem? Of zoekt u iemand voor het realiseren van uw verbouwproject in een totaalconcept? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als zelfwerkende zaakvoerder sta ik, samen met mijn team van 3 ervaren werknemers, elke dag op de werf voor het opvolgen van de werken.
Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een volledige nieuwbouwwoning, een totaalconcept of de aanleg van een parking, oprit of terras, u kan steeds rekenen op  een goede opvolging en een perfecte afwerking.
We voeren alle ruwbouwwerken voor uw verbouwing uit, funderingswerken, rioleringswerken, metselwerken en gieten van betonplaten. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor het herstellen van uw schouw, het plaatsen, vervangen en verwijderen van binnenmuren en steunmuren.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing, we voeren kwalitatieve werken uit en dit steeds aan een interessante prijs, binnen de afgesproken termijnen.

VERBOUWEN IN IZEGEM? WESLEY DEVOS IS UW AANNEMER